Zatvori
Zrenjaninski Maraton

Aktuelnosti

Zvanični rezultati 2.Zrenjaninskog polumaratona koji je održan danas, 08.oktobra u Zrenjaninu:

 

 

U nastavku pogledajte sve servisno-tehničke informacije vezane za polumaraton i trku zadovoljstva:

 

U dogovoru sa našim prijateljima obezbedili smo veoma povoljne cene smeštaja za sve one takmičare koje žele doći dan ranije u naš prelep grad i spremni i odmorni dočekati trku.

 

Maraton tim Zrenjanin, zajedno sa biciklističkim klubom "Cyclemania", organizatorom predstojeće "Biciklijade 2017", koja će biti održana u Zrenjaninu 16.septembra, organizuje besplatan put za Frušku goru na "Prvi noćni izazov", sportsko-rekreativnu manifestaciju i nezaboravnu avanturu.

 

Želite da se oprobate i istrčite 7km i Trku zadovoljstva ali niste sigurni da ćete uspeti...spremili smo vam plan priprema za ovu deonicu i ako krenete odmah, pobedićete sebe i sa osmehom ući u cilj 08.10.2017. :)

 

Ubedljivo navijši košarkaš na Balkanu i jedan od najviših na evropskoj košarkaškoj sceni 228 cm visoki Zrenjaninac Dalibor Micić, koji je proteklu sezonu odlično odigrao na Gvadalupeu, francuskoj koloniji u Karipskom moru, ovih dana našao se u još jednoj svojoj plemenitoj misiji.

 

Profesor uvek nasmejan i vedrog lika, učenici bez problema kažu “naš Mika”….

 

Sa generalnom percepcijom profesora Vujića i profesor Mika očaran je svojim avanturama….

 

Trči, pliva, vozi bicikl, planinari….

Famozni Kruševljanin Nenad Živković, član  ARK Maratonac iz svog rodnog grada, jedan je od onih ljudi koji žive za svoje trke i obožavaju izazov maratona i polumaratona....

Magistra farmacije Aleksandra Burkanović, dama lakog koraka rođena da trijumfuje!

Ukoliko vam je trčanje "u krvi", a tokom letnjeg odmora se nalazite blizu grčkog mesta Marathon-a, nemojte propustiti da posetite muzej posvećen maratonu i upravo je to učinio Vladimir Stanar, svestrani sportista, profesor fizičkog vaspitanja i diplomirani kineziterapeut, ali pre svega naš veliki prijatelj i deo organizacionog tima koji ne propušta priliku da prenese poziv svima na 2.Zrenjaninski Polumaraton.

Radoslav Rale Simić ikona svih bitnijih atletskih događaja, kao i prošle, biće voditelj na drugom Zrenjaninskom polumaratonu 8. oktobra ove godine.Specifičnim, veoma temperamentnim ali i odmerenim načinom vođenja trke, popularni Rale, stalni član sportske redakcije RTS, uvek da upečatljiv ton događaju, a tako je bilo i na prvom Zrenjaninskom polumaratonu prošle godine.

Polumaraton je distanca vredna poštovanja....Ako Vas je ovaj naš plan zainteresovao i u Vama se javila želja da se spremite za polumaratonsku trku, nije zgoreg podsetiti Vas na još nekoliko važnih informacija koje će koristiti pred sam start.

(Preuzeto sa www.sportinfo.rs autor: Boba Grujić)

Non-stop mi se, dok sam trčao Tuzlu, motao po glavi onaj Balaševićev motivacioni stih „noć kada sam preplivao Dunav….“ i prvi put u životu istrčao preko 20 kilometara u cugu i upisao očaravajućom impresijom svoju prvu „polutku“ kako mi trkači to kažemo….

Apsolutni pobednici za 1, 2 i 3 mesto, i u muškoj i u ženskoj konkurenciji dobijaju pehare i robne nagrade.
Pobednici u ostalim kategorijama, samo za osvojeno prvo mesto dobijaju pehare. Za drugo i treće mesto dobijaju diplome.
Takmičari koji učestvuju u Trci zadovoljstva i Štafeti dobiće pehare za 1, 2 i 3 mesto.

Juče, 10.06.2017., Kula je bila domaćin devete po redu Trke prijateljstva a rekreativci iz ARK Petrovgrada su u velikom broju uzeli učešće i istrčali odlična vremena.

Naši sponzori

Prijatelji

Medijski pokrovitelji