Zatvori
Zrenjaninski Maraton

Aktuelnosti

Nagradni fond

24.09.2018

Obezbeđen je i nagradni fond ovogodišnjeg polumaratona zajedno sa nagradama naših sponzora. 

Za oporavak Vašeg tela nakon trke brinuće studio Phisio Spa, a za hidrataciju zadužen je Lion Pub Zrenjanin i Eichbaum pivo! Vidimo se! 

Ne zovemo Vas (samo) mi, organizatori Zrenjaninskog polumaratona, već i ulice Zrenjanina, koje pamte bat koraka šest stotina trkača od prošle godine. Kažu, ovog oktobra spremne su i za više, jer će treće izdanje Zrenjaninskog polumaratona biti posebno iz najmanje dva razloga.

Staza kojom će svi učesnici 3.Zrenjaninskog polumaratona i ove godine trčati, dobila je i zvaničan AIMS sertifikat. 

10.03.2018. izvšreno je merenje i utvrđeno da 3 kruga koja se trče iznose tačno 21.097,50 metara.

 

 

Zvanični rezultati 2.Zrenjaninskog polumaratona koji je održan danas, 08.oktobra u Zrenjaninu:

 

 

Želite da se oprobate i istrčite 7km i Trku zadovoljstva ali niste sigurni da ćete uspeti...spremili smo vam plan priprema za ovu deonicu i ako krenete odmah, pobedićete sebe i sa osmehom ući u cilj 08.10.2017. :)

 

Famozni Kruševljanin Nenad Živković, član  ARK Maratonac iz svog rodnog grada, jedan je od onih ljudi koji žive za svoje trke i obožavaju izazov maratona i polumaratona....

Magistra farmacije Aleksandra Burkanović, dama lakog koraka rođena da trijumfuje!

Polumaraton je distanca vredna poštovanja....Ako Vas je ovaj naš plan zainteresovao i u Vama se javila želja da se spremite za polumaratonsku trku, nije zgoreg podsetiti Vas na još nekoliko važnih informacija koje će koristiti pred sam start.

Apsolutni pobednici za 1, 2 i 3 mesto, i u muškoj i u ženskoj konkurenciji dobijaju pehare i robne nagrade.
Pobednici u ostalim kategorijama, samo za osvojeno prvo mesto dobijaju pehare. Za drugo i treće mesto dobijaju diplome.
Takmičari koji učestvuju u Trci zadovoljstva i Štafeti dobiće pehare za 1, 2 i 3 mesto.

U organizaciji ARK Petrovgrad iz Zrenjanina, sa radom je počela škola trčanja, polugodišnji grupni program vežbanja na otvorenom u 16 gradova Srbije koji totalne početnike i početnice u trčanja pretvara u trkače, ljude koji uživaju u sebi i uzimaju više od života!

Danas je organizacioni odbor i "Maraton tim" iz Zrenjanina, definitivno odlučio da 08.oktobar 2017.godine bude datum kada će polumaratonci i učesnici Trke zadovoljstva ponovo trčati ulicama grada na Begeju!

Naši sponzori

Prijatelji

Medijski pokrovitelji